Anus bleken voor de Vrouw van Nu

anus bleken fotoViva-lezeres Mannie Storteboom is een Anus- annex Nagelstudio begonnen voor de vrouw van nu.

Anus Bleken. Waarom?

Mijn man las een keer een advertentie uit de krant voor. Het ging over ‘Anus bleken’. Wij hebben er samen hartelijk om gelachen en vroegen ons af – waarom. Waarom zou iemand zijn anus willen laten bleken. Daar hou je je toch niet mee bezig?

Anus bleken! Tot dat moment had ik nog nooit mijn anus bekeken. Dat gaat ook niet zo makkelijk. Maar goed, eenmaal alleen met mijzelf, heb ik toch eens een spiegeltje gepakt en mijn anus eens goed bekeken. En inderdaad, wat ik te zien kreeg was geen fraai gezicht. Een groot donker hol. Ik viel er bijna in.

Hoewel ik wist dat niemand last zou hebben van mijn donkere anus, kreeg ik dat donkere hol maar niet van mijn netvlies. Gek werk ik er van. Ik kan daar helemaal niets aan doen. Zo ben ik nou eenmaal.

Het was net zoals die keer dat mijn man alle binnendeuren had geschilderd. Alles zag er ‘pico bello’ uit behalve de de WC-deur. Die had een zakker een de binnenkant van de deur. Hij heeft er toen een verjaardagskalender overheen gehangen. Niemand heeft er ooit iets van gezien. Maar ik wist gewoon dat achter die kalender een zakker zat. Het is ten slotte zo hoog opgelopen dat mijn man geen andere keus had dan bij de bouwmarkt een nieuwe deur te halen. Het was de deur er uit of ik er uit.

Maar weer terug naar mijn verhaal, zo verliep het met mijn anus dus ook. Mijn anus moest en zou gebleekt worden. Zo’n donkere anus moet je als vrouw toch niet willen. Ik wilde er van onder gewoon weer netjes uit komen te zien. Niet voor een ander, maar voor mezelf. Via internet heb ik een zelfhulppakket ‘Anus Bleken’ besteld.

Het heeft een paar weken geduurd, maar dan heb je ook wat. Ik heb werkelijk een hele nette anus gekregen. Maar wat een toestand is het om dat bij jezelf je te doen. Eigenlijk had ik het mijn man moeten laten doen, maar ik wilde het hem als cadeau geven voor zijn verjaardag. Nou, hij was er heel erg blij mee. Het was het mooiste cadeau wat ik hem in jaren had gegeven. Ik vond het zo fijn dat ik dat voor hem heb kunnen doen. Dank zij het ‘Anus Bleken’ heeft mijn man weer vlinders in zijn buik en geeft me de hele dag complimentjes en nam laatst nog zomaar een bloemetje voor me mee. Het was een schot in de roos. Een echte aanrader.

Anus Bleken: de Anus-studio

Het Anus-bleken leek mijn man en mij een mooie aanvulling op onze Nagelstudio. Het valt mooi te combineren. In dezelfde tijd dat je bij de ene klant de nagels verzorg kun je de andere klant laten inweken met bleekmiddel. Zo gezegd zo gedaan. We hebben de Nagelstudio uitgebreid tot een Nagel- annex Anus-studio. De combinatie gaat goed. Sinds kort heb ik een tweede behandeltafel voor het bleekwerk. Nu kan ik twee klanten tegelijk bleken terwijl ik met een nagelbehandeling bezig ben. Om de behandeling zo prettig mogelijk te laten verlopen draai ik op de achtergrond meditatiemuziek. Klanten vinden dat prettig en het bleekmiddel kan zo in een ontspannen sfeer zijn werk doen.

Op het ogenblik moet ik het hebben van mond op mond reclame. Ik doe het zo goed omdat ik net iets meer doe dan mijn concurrenten. Als ‘finishing touch’ hars ik ook namelijk de omgeving van de anus. Veel vrouwen hebben last van haargroei in dat gebied. En wees eerlijk; bij een mooie blanke anus horen geen zwarte haren. Toch?

Ik vind het sociale aspect van mijn werk erg belangrijk. Soms hoef ik alleen maar advies te geven. Als ik bij de intake vind dat iemand al een heel mooie anus heeft, dan zal ik eerlijk adviseren om er niets aan te doen. Van een mooie anus moet je afblijven vind ik. Dan vraag ik alleen geld voor het advies. Maar in het algemeen geldt eerder het tegengestelde. Het is Nederland bedroevend slecht gesteld met de anussen. Ik hoef alleen maar naar mijn eigen praktijk te kijken. Ik schat dat Nederlandse vrouw zeker 63,7% voor een behandeling in aanmerking komt. En die vrouwen gaan allemaal komen. We moeten alleen nog maar de vraag creëren.

Mannie Storteboom: Het fijne van Anus bleken is dat je zoveel voor je klanten kunt betekenen.

Het fijne van Anus bleken is dat je zoveel voor je klanten kunt betekenen. 10,3% van de vrouwen beschouw ik als schrijnende gevallen. Je wilt werkelijk niet weten hoe dat hun anus er bij staat. Gewoon verschrikkelijk. Niet om aan te zien. Maar vaak weten ze niet dat er van alles aan te doen is. Laatst had een hele leuke vlotte jonge vrouw van begin dertig met verschrikkelijk verwaarloosde anus. Ik heb haar toen geadviseerd om eerst naar de dokter te gaan en dan weer terug te komen. Het was nog erger dan ik dacht, want haar huisarts heeft haar doorverwezen naar het ziekenhuis. Nou, ik moet zeggen, ze hebben haar daar keurig geholpen. Wat dat betreft kunnen ze veel tegenwoordig. Daarna hebben we haar anus gebleekt in de vorm van een ster. Het is een plaatje geworden. Ik weet het nog goed, dat was mijn eerste vormbehandeling. Ik ben er nog steeds trots op. De foto’s van voor- en na- de behandeling hangen nu naast elkaar boven mijn deur van de behandelkamer.

Ook zijn we bezig met een website met veel foto’s als reclamemateriaal. Naast de anus van mijn klanten heb ik mijn eigen anus er ook op gezet. Je kunt toch niet zien van wie de anus is. Met het programma Photoshop is de achtergrond neutraal gemaakt en zijn persoonlijke kenmerken als moedervlekken, wratjes en andere oneffenheden weggewerkt. Ze zijn zo mooi geworden, dat mijn man het een beetje volksverlakkerij vindt. Maar ik vind dat dat best mag.

Heb je interesse om het Anusbleken zelf eens te proberen? Kijk dan eens in onze winkel.

Nog veel meer over anus bleken op het Viva forum
Nog een artikel over het zelfde onderwerp, maar dan anders: Virtueel anus bleken