Het beflapje

het beflapje - ikzegniets

Condoomfabrikant Piet Handvol heeft een App laten ontwikkelen voor het beflapje…

Het beflapje is nooit het succes geworden wat we hadden gehoopt. Onze core-business, het condoom, is reeds een tiental jaren stabiel. We kunnen alleen nog maar onze omzet vergroten ten koste van onze concurrentie of door te innoveren. Dat innovatie veel geld kost hoef ik u niet te vertellen. Maar goed, dat doen we al. Onze concurrentie door middel van een handelsoorlog uit de markt drukken kan; maar dat kost alles. Het zal duidelijk zijn dat dit de winstgevendheid negatief beïnvloed en dat maakt onze aandeelhouders niet vrolijk.

Na rijp beraad hebben we besloten onze concurrentie het verlies te gunnen. We hebben ons oog laten vallen op ons ondergewaardeerde artikel, het beflapje. Het beflapje is nooit het succes geworden wat we hadden gehoopt. Bij het condoom hadden wij altijd de wind in de zeilen vanwege geslachtsziekten die tot de verbeelding spraken. Diverse golven media-aandacht hebben de verkoop enorm ondersteund – denk aan AIDS en andere SOA. Dit hebben we bij het beflapje nooit gehad. Toch denken wij dat het beflapje een enorm potentieel heeft. Alleen al in Nederland leven miljoenen liefhebbers in de kracht van hun seksuele leven. In mijn ogen een gigantische markt.

Innovatie

Wij hebben nu besloten aan te sluiten bij het succes van smartphones en tablets van het merk Apple. We gaan een virtueel beflapje in de vorm van een App in de markt zetten. Onze AppStore is 7 dagen in de week 24 uur per dag geopend. Ook in het weekend. Prijs: 75 Eurocent per download, te betalen via Ideal of PayPal bij de AppStore. Dit houd in dat wij voor dit product het hele verdienmodel op de schop gooien. In plaats van het leveren van fysieke goederen gaan we nu een Ict-systeem lanceren waarbij het aantal betaalde downloads de omzet bepaalt. Dat is voor een ondernemer uit de maakindustrie een grote verandering. In één woord geweldig. Ook prettig is dat bij dit soort transacties het geld direct op onze bankrekening wordt bijgeschreven.

Onze research afdeling heeft de App nog niet vrijgegeven, maar ik zal u vast een tipje van de sluier oplichten. Het principe is zo dat de gebruiker het geslachtsdeel in close-up op het scherm krijgt, waarbij de gebruiker dan naar hartenlust het scherm kan likken. Dit is natuurlijk geheel veilig. Er is geen contact met lichaamssappen en je krijgt geen losse haren in je mond. Immers elke vorm van lichamelijk contact is uitgesloten.

Door de App op verschillende apparaten aan te sluiten krijgt orale seks een totaal andere beleving. Je kunt de App installeren op verschillende devices. Denk maar aan een Smartphone, een Tablet of een Windows laptop. En wat dacht je ervan om de tablet aan te sluiten op een breed beeld TV? Ik kan u verzekeren; dat is Beffen 2.0!

De Cloud

Ik heb het al eerder genoemd: De Cloud: Internet is delen. Wat dacht je van foto’s delen? Alles is nu mogelijk:

  • Digitaal vreemdgaan door een foto van iemand anders te gebruiken.
  • Fotowedstrijden onderverdeeld in verschillende categoriën.
  • Wekelijkse Hitlijsten van foto’s met de meeste downloads.
  • Bijpassende geluidsfragmenten uitwisselen.

Extra omzet

Op dit moment voeren wij met verschillende partijen gesprekken om ons product nog meer dimensies te geven. Het is echter nog te vroeg om hierover meer naar buiten te brengen. Maar, ik kan u verzekeren dat ik – als ondernemer – een harde plasser krijg van alle nieuwe mogelijkheden die deze technologie ons brengt.